IC Ranch Westernlovas Egyesület - Szentes

 

HOME

Egyszerűsített "mobilbarát" verzió!

SZERVEZŐK 2019

A szervezés kapcsán a szervezők mindenben közösen döntenek, de egyes feladatkörökért más-más a felelős.
Így például a teljesség igénye nélkül:
 
CSEH ATTILA, mint versenyigazgató a verseny helyszínek előkészítéséért a verseny szabályos lefutásáért felel. Szponzorokat keres és velük tárgyal.
 
HORVÁTH LÁSZLÓ a versenyek pályarajzait tervezi meg és készíti el az Információs füzettel együtt. I. Csillával közösen kiszámolja és megtervezi a versenyen az időbeosztásokat és szintén közösen elkészítik, frissítik az aktuális szabályzatokat.
 
ISTENES CSILLA elsősorban a sorozat hivatalos működéséért felel, az IC Ranch LE segítségével. Emellett karban tartja a sorozat honlapját, frissíti és új információkkal tölti fel. Mint például a versenyszámok írásos és videós bemutatása, aktuális verseny eredmények és kiírások, online nevezés megjelentetése. H. Lászlóval közösen kiszámolja és megtervezi a versenyen az időbeosztásokat és szintén közösen elkészítik, frissítik az aktuális szabályzatokat. A sorozat design-jáért felel, mint az érmek, övcsatok, díjszalagok s emléklapok megtervezése elkészítése, vagy készíttetése. Valamint valamennyi AWV rendezvényt meghirdet a Facebookon.
 
MURÁNCSIK ANETT a sorozat Facebook oldalát, a hozzá tartozó csevegő oldalt és a versenyek eseményoldalait tartja napi rendszerességgel karban. Kiírja és összesíti az online nevezéseket, majd a versenyek után az eredményeket. Beosztja a boxokat. Kérdőíveket, szavazásokat készít. Ő az AWV kapcsolattartója, hozzá lehet közvetlen kérdésekkel problémákkal fordulni.
 
URBÁN SÁPI BERNADETT a szponzorokat tartja nyílván és figyel a reklámozásukra,  bemutatásukra. Elkészíti az éves startszámokat. Beszerzi a szükséges tárgyi eszközöket. A díjszalagok és érmek verseny helyszínekre való eljuttatásáért is ő felel.
 
Mindezek mellett MINDEN SZERVEZŐ egyformán (=teljesen egyenrangúan) részt vesz a sorozat teljes működésének szervezésében és valamennyi döntéshozatalokban is.
Minden Szervező részt vesz az év végi díjkiosztó előkészítésében és megrendezésében és lefolytatásában is.
Mindenki besegít mindenkinek!

 

A Szervezők ABC sorrendben:
Cseh Attila
Horváth László
Istenes Csilla
Muráncsik Anett
Urbán Sápi Bernadett