Szabadidős és utánpótlást nevelő versenysorozat

 

 

Kedves Méntulajdonos, Lovarda tulajdonosok!

 
Az amatőr Western Versenysorozat nevében szeretnénk Neked felajánlani egy folyamatos hirdetési lehetőséget az oldalunkon, a www.amatorwestern.hu oldalon és ~ havi egyszeri megosztást a Facebook oldalunkon (https://www.facebook.com/westernverseny/ .
 
Több lehetőséget is tudunk ajánlani:

  • Csak fedezőmén hirdetést a fedeztetési idényre (július végéig, több mén is egy flyerben):                     4.000 forint (havi 2000 ft)
  • Fedezőmén hirdetés 2017-re (több mén is egy flyerben):                                                                    6.000 ft
  • Egyéb lovas szolgáltatás (kurzusok, tanfolyamok, kiképzés, …stb.)/2017:                                             6.000 ft
  • Lovarda / Ranch+fedezőmén (akár több is)+ egyéb hirdetés 2017-re:                                                  10.000 ft


A hirdetéshez, a következőkre lenne szükségünk:
 

  • flyer, statikus banner* 250 pixel magasságban (és lehetőleg A/4 méretarányban)
  • link (ahova a banner, flyer mutathat)
  • Facebook oldal, weblap, vagy hirdetés linkje, amit megoszthatunk

 
*A banner, flyer olyan hirdetés, ami képeket, szöveget tartalmazhat. Erre rákattintva a kívánt oldalra viszi az érdeklődőt. A banner, flyer szerkesztésében segítünk!
 
Amennyiben érdekel a hirdetés, kérlek, jelezd ezt vissza válasz emailben. És utald át a kiválasztott hirdetésnek megfelelő összeget a következő számlaszámra:
IC Ranch Westernlovas Egyesület – Szentes (nonprofit sport egyesület)
Cím: Szentes, Alsórét 178., 
bankszámlaszám: 10402836-00000470-00000001
Tárgy: Versenysorozat pl. …. hirdetés, ...név... (fontos, hogy ezt beírt, hogy az egyesület egyéb pénzeitől meg tudjuk különböztetni a versenysorozat pénzeit!)
 
Köszönjük, ha esetleg úgy döntesz, hogy igénybe veszed a hirdetést és ezáltal így is támogatod a versenysorozatunkat!!
 
Keresünk munkatársakat a honlap, a Facebook oldalunk szerkesztéséhez, illetve egyéb szervezési munkákhoz. Cserébe hirdetési lehetőséget tudunk felajánlani!

Ha érdekel, keress! 30/995 66 55

 

Lovasbaráti üdvözlettel, Istenes Csilla