Az IC Ranch Westernlovas Egyesület - Szentes

Szabadidős és utánpótlást nevelő versenysorozata

HOME

Egyszerűsített "mobilbarát" verzió!

Kedves Western Lovasok, western lovaglás iránt Érdeklődők!

 

 

Szeretnénk Benneteket tájékoztatni, hogy 2017-től új szabadidős és utánpótlást nevelő western versenysorozat indult „AMATŐR WESTERN VERSENYSOROZAT” néven.

 

A versenysorozattal szeretnénk lehetőséget biztosítani az ország valamennyi szabadidős westernlovasa számára, hogy kipróbálja, megmérettesse magát, a szabadidős versenyzés keretein belül.


Szeretnénk nagymértékben hozzá járulni a magyar westernsport utánpótlás neveléséhez is.

 

És nem utolsó sorban, szeretnénk lehetőséget biztosítani minden westernlovas számára (nem csak a szabadidő lovasok számára):

  • a kezdőlovak, csikók, illetve

  • az újra munkába vett lovak elindításához és

  • a versenyzésben korrekcióra szoruló lovak korrigálásához.

 

A versenysorozat szervezésében a legfontosabb elveink, hogy

  • Biztosítsuk minden résztvevő számára a biztonságos, balesetmentes részvétel feltételeit.

  • Szabályozott kereteken belül, a western-reining szakággal együtt működve biztosítsuk mindenki számára a versenyzési lehetőséget.

  • Biztosítsuk a versenyzők és nézők számára a folyamatos tájékoztatást és fórum (érdeklődés, „beleszólás”) lehetőséget.

  • És nem utolsó sorban, biztosítsuk minden résztvevő számára a szórakozást.

 

Ez utóbbit ugyan olyan fontosnak tartjuk, mint a biztonságot, a szakmaiasságot, a szabálykövetést, és a tájékoztatást, hiszen a verseny legnagyobb táborát azok a gyermek és felnőtt szabadidős lovasok alkotják, akik az iskola vagy a munka mellet a lovaglásban, versenyzésben keresik a kikapcsolódást, a szórakozást, valamint a továbblépés lehetőségét.

 

Ezzel a kezdeményezésünkkel szeretnénk azt elérni, hogy a westernlovaglás népszerűsödjön és egyre nagyobb teret hódítson egész Magyarország területén.


Ehhez mi szervezők úgy tudunk hozzájárulni, hogy önzetlenül és legjobb tudásunk szerint szervezzük és népszerűsítjük az Amatőr Western Versenysorozatot és természetesen magát a westernlovaglást.

 

Tőletek versenyzőktől, edzőktől, nézőktől azt kérjük, hogy Ti pedig az Amatőr Western Versenysorozatban való részvételetekkel járuljatok hozzá ahhoz, hogy a szabadidős westernsport eljuthasson az ország több pontjára is. Hogy a jó hangulatú, érdekes, színvonalas és nem utolsó sorban nagy létszámú versenyeink kedvet csinálhassanak a többi szabadidős lovasnak is.

 

Konkrét terveinkről, eseményeinkről, és mindenre kiterjedő versenyszabályzatunkról itt az oldalunkon olvashattok majd folyamatosan.

 

Osszátok tovább legyetek szíves Facebook oldalunkat is!

 

Mindenkinek jó lovaglásokat, sikeres versenyzést kívánnak,
a Szervezők